In de media

Als ondernemer, trainer of spreker wordt ik regelmatig geïnterviewd of zijn er interessante publicaties over mij. Hieronder een overzicht van een aantal publicaties. 

Nora el Abdouni

Nora el Abdouni "Verschilmaker 2018"

Nora el Abdouni is Vrouwen van Nu Verschilmaker 2018. Al vrij vroeg wist Nora dat ze de sociale sector in wilde. “Mensen een duwtje in de rug geven om weer in hun kracht te komen’’ was haar roeping.

Nora lunch met koning en koningin

Nora heeft lunch met Koning en Koningin​

2 april jl. ben ik samen met 27 anderen uitgenodigd op Paleis Noordeinde voor een informele lunch met de koning en koningin. Ik heb m’n ogen uitgekeken.

Nora el Abdouni

Hét jaar van Sociaal Werker Nora el Abdouni​

Ze praat makkelijk, Nora el Abdouni uit Veenendaal. Wat wil je: ze is hulpverleenster. Maar toen ze onlangs weer een prijs kreeg - Sociaal Werker van het Jaar - was ze wel even stil.

Nora el Abdouni: ‘Multicultureel vakmanschap is voor jongerenwerkers noodzakelijk’

Nora el Abdouni is sociaal hulpverlener, trainer en adviseur van migranten- en biculturele gemeenschappen. Ze richt zich op preventie van criminaliteit, radicalisering en seksuele grensoverschrijding. Professionals die met jongeren werken leert ze gebruik te maken van multicultureel vakmanschap. ‘Je moet je eigen cultuur en die van de ander begrijpen.’

'Als je een echte man bent, dan hou je je kostbaarste bezit voor je'

'Er is een seksualiteitsoorlog gaande', schreef jeugdhulpverlener en trainer Nora El Abdouni onlangs in een opiniestuk in NRC Handelsblad. Aanleiding voor haar ingezonden stuk was een onthullende NOS op 3 -reportage, over de zogeheten 'expose'-berichtengroepen waarin intieme foto's en filmpjes van meisjes van Marokkaanse en Turkse afkomst fanatiek worden verspreid onder duizenden overwegend mannelijke leden.

Tegen de stroom in, durven moeilijke dingen bespreekbaar te maken, sociaal ondernemer, trainer, van hart tot hart.

Nora el Abdouni
Open chat
Hoi